sâmbătă, 10 iulie 2010

Armonia renașterii...

Frigul îi pătrundea în oase, în inimă... Ningea cu fulgi mari și închiși în vidul efemer. Îi pătrundea în trup senzația renașterii. Ajunsese în clipa deciziei finale. Trupul pur și sufletul cicatrizat își alegeau o nouă destinație. Unde avea să poposească de astă dată? O dimineață caniculară, un zâmbet angelic și o mângâiere divină... Avea să fie altfel... În primul rând pentru că era altceva. Spera să fie altceva. O senzație învăluitoare de liniște, de armonie. Scăpase din lanțul acelei partituri cu un tempo prestissimo ce-i năucise existența precedentă. Zăbovea deasupra acelei noi arii și hotărâse să dea viață acelor note armonioase... Simțea că cicatricile i se estompau, iar amintirea durerii se neantiza.

5 comentarii:

  1. despre cicatrici :( ... o sa dau copy paste: "S-a spus ca timpul vindeca ranile. Toti credem sau speram ca asa va fi.
    Dar ranile raman. In timp, mintea noastra, pentru a ramane sanatoasa acopera ranile cu cicatrici, iar durerea scade in intensitate, dar nu dispare niciodata.

    E in noi. Si acum si dupa. "

    RăspundețiȘtergere
  2. p.s. te-am adaugat in blogroll. sper sa iti ajute PR oferit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi! In legatura cu cicatricile...e bine ca avem aceeasi viziune, nu?;)

    RăspundețiȘtergere
  4. p.s. 2

    si pt ca nu am gasit un email de contact o sa folosesc comentariile ca mijloc de comunicare.

    cu tot dragul vreau sa te ajut, sper sa nu te deranjeze sugestiile mele legate de blog.

    am vazut ca ai pus abonare la postari si comentari, dar nu ai pus si optiunea pt email. pe mine si cred ca pe multi alti aia ne intereseaza cel mai mult.

    fati cont pe http://feedburner.google.com si vei gasi cu siguranta cum sa adaugi pe blog optiunea de abonare prin email.

    vezi cu playlistul ce faci.... e mishto ca porneste singur si is bune piesele, dar prima data iti spun sincer ca m-am speriat.... aveam boxele date mai tare si nu stiam de unde vine :)

    eh ... neesential....

    o sa iti mai gasesc baiuri pe aici si o sa iti vin cu sugestii si propuneri.

    sper sa se nasca o colaborare frumoasa


    pana data viitoare.... te salut!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Mersi, mersi!
    O zi perfecta!

    RăspundețiȘtergere